Sepetiniz

OMNE Bitkileri RSS Feed

OMNE'de çizilen bitkiler hakkında her türlü bilgiye bu kategoriden ulaşabilirsiniz.

OMNE 02 Jan 0 4450
Tulipa sp. I MİTOLOJİK ÇİÇEĞİMİZ LALE ‘’Bir çiçeğin ötesinde Her Şey’’Latince Adı: Tulipa sp.Familya: LiliaceaeTürkçe Adı: Laleİngilizce Adı: TulipTulipa sp.,  kültürel değerimiz olan Lale çiçeği, hay..
OMNE 02 Jan 0 2394
Papaver sp. I NARİN VE KIRMIZI GÜZEL Latince Adı: Papaver sp.Familya: PapaveraceaeTürkçe Adı: Gelincikİngilizce Adı: Poppy FlowerPapaver sp.,  hepimizin genellikle bildiği ismi ile narin çiçek Gelinci..
OMNE 30 Jun 0 1854
“Fine Art Baskı Nedir?” başlıklı yazımda; eserlerin fiziksel olarak nasıl elde edilmesi gerektiğinden bahsetmiştim. Epey zahmetli ve maliyetli olan Fine Art Baskıyı sanatçılar iki amaçla yaptırırlar. ..
OMNE 29 Jun 0 3973
Fine Art Baskı; dijital ortamda müze kalitesinde çok uzun ömürlü baskı elde etme yöntemidir. Baskılar, az sayıda üreticilerin bu amaç doğrultusunda; asitsiz olarak pamuktan, alfa selülozdan, bamboo ağ..
OMNE 09 Jun 0 2748
Latince Adı   : Magnolia grandifloraFamilya         : MagnoliaceaeTürkçe Adı    : Büyük Çiçekli Manolyaİngilizce Adı  : Southern MagnoliaMagnolia grandiflora,  parlak-mumsu yaprakları ve gösterişli bü..
OMNE 07 Jun 0 3693
Latince Adı : Magnolia x soulangeanaFamilya       : MagnoliaceaeTürkçe Adı  : Saray Manolyası, Saray Lalesi, Yaprak Döken Manolyaİngilizce Adı: Saucer MagnoliaMagnolia x soulangeana çiçeklerin..
OMNE 06 Jun 0 2833
Latince Adı    : Ginkgo bilobaFamilya          : GinkgoaceaeTürkçe Adı     : Mabet Ağacıİngilizce Adı   : Maidenhair TreeBu muhteşem bitkiyi anlatan kelimeler TEK, EŞİ VE BENZERİ OLMAYAN olurdu sanırı..
(1~7) 7 adet veri gösteriliyor (1 sayfa)